Get Adobe Flash player

 

Nyaralónkon a Kisfaludy-progam pályázaton nyert vissza nem téritendő támogatásból külső nyílászáró és zsalugáter csere megtörtént. A nyaraló teljes belső felújítása, korszerűsítése is elkészült.

 
Bár a kétszintes nyaralónk a termálfürdőtől mindössze 500 méterre van, mégis csendes, nyugodt környezetben helyezkedik el. Az épület 1992-ben épült,  2021-ben teljes külső és belső felújítást végeztünk. A ház mérete  kb. 72 m2:  6 fő részére ajánljuk - ennyien férnek el kényelmesen - de összesen 8 fő részére tudunk szállást biztosítani. A termálfürdő kényelmes sétával 8 perc sétával érhető el. Vendégeink számára parkolókártyát biztosítunk, mellyel Harkány teljes területén ingyenesen parkolhatnak. 
Nyaralónktól nem messze bevásárlóközpont, éttermek valamint kirakodóvásár is található.
 
 
A telek, melyen a nyaraló áll 200 m2 nagyságú. A kerítéssel bekerített területen két autó is kényelmesen elfér. A kapu jól zárható. A ház mögötti  teljesen zárt kertben kerti bútorok, hintaágy és grillezési lehetőség szolgálja a kényelmet.
 
 
A ház hátsó, fedett terasza közvetlenül a konyha mellett van, így a legjobb helyszín a reggeli ill. vacsora elfogyasztására.
 
 
Az alsó szinten nappali - szükség esetén egy kinyitható kétszemélyes kanapéval, egy kisebb méretű hálófülke két különálló ággyal, egy fürdő tusolóval, egy különálló WC, valamint egy konyha található. A konyha minden olyan eszközzel fel van szerelve, ami a mindennapos főzéshez szükséges lehet: kályha, mikrósütő, kávéfőző gép, edények, evőeszközök stb. A nappaliban a TV-n a MindigTV magyar csatornái mellett az ASTRA műhold csatornái is nézhetőek.
 
 
Az emeleten két hálószoba van, mindkettő az utcafrontra néz. Nagyobbik szobánk duplaágyas (igény esetén gyermekágy felállítható), míg a kisebbikben egy franciaágy van. Szintén a felső szinten van még egy fürdőszoba zuhanyzóval, WC-vel.
 
A nyaraló klimatizált. A ház hideg időszakban füthető. Kisebb méretű háziállat előzetes egyeztetés mellett hozható.