Get Adobe Flash player

 

Nyaralónkon a Kisfaludy-progam pályázaton nyert vissza nem téritendő támogatásból külső nyílászáró és zsalugáter csere megtörtént. A nyaraló teljes belső felújítása, korszerűsítése is elkészült.

 
Kétszintes nyaralónk a termálfürdőtől bár mindössze 500 méterre van, mégis csendes, nyugodt környezetben áll. Az épület 1992-ben épült, 2004-ben egy külső renováláson is átesett, valamint belső felújításokat is végeztünk. A ház mérete  kb. 72 m2: 6-7 fő részére ajánljuk - ennyien férnek el kényelmesen - de összesen 9 fő részére tudunk szállást biztosítani.
 
Nyaralónktól nem messze bevásárlóközpont, éttermek valamint kirakodóvásár is található.
Harkányi nyaraló
A telek, melyen a nyaraló áll 200 m2 nagyságú. A kerítéssel bekerített területen három autó is kényelmesen elfér. A kapu jól zárható. A ház mögötti kertben kerti bútorok és grillezési lehetõség szolgálja a kényelmet.
 
A ház hátsó, fedett terasza közvetlenül a konyha mellett van, így a legjobb helyszín a reggeli ill. vacsora elfogyasztására.
A terasz
 
Az alsó szinten nappali - szükség esetén egy kinyitható kétszemélyes kanapéval, egy kisebb méretű hálószoba két különálló ággyal, egy fürdő tusolóval, egy különálló WC, valamint egy konyha található. A konyha minden olyan eszközzel fel van szerelve, ami a mindennapos főzéshez szükséges lehet: kályha, mikrosütő, kávéfőző gép, edények, evőeszközök stb. A nappaliban a TV-n a MindigTV magyar csatornái mellett az ASTRA műhold csatornái is nézhetőek.
Konyha
 
Az emeleten két hálószoba van, mindkettő az utcafrontra néz. Nagyobbik szobánk 2+1 ágyas, míg a kisebbikben egy franciaágy van. Szintén a felső szinten van még a  fürdőszoba káddal, valamint egy különálló WC.
 
A ház hideg időszakban füthető. Kisebb méretű háziállat előzetes egyeztetés mellett hozható.